KEEDETUD PORGANDID, SOOL JA KÜÜSLAUK
KEEDETUD HERNED JA KÖÖMNED
MAITSEME KÜÜSLAUKU
SAUMIKSERIGA KÕIK PEENEKS
KAS PEAB VEEL PANEMA SOOLA??
VALMIS OOTAME SÖÖJAID
MMM, MIS ME KOKKU SAIME?
MAITSEB HÄSTI
HERNEGA LEIVAMÄÄRE e HUMMUS
RETSEPT
0,5 L purk keedetud herneid
mõned lõigud seapõske (võib ka ilma)
3 suuremat keedetud porgandit
3 SL köömneid
3 küünt küüslauku
maitse järgi soola
värsket peenestatud tilli
Herned keeta seapõse lõikudega pehmeks. Vähem võtab aega kooritud, poolikute herneste keetmine, Võib ka ilma seapõseta valmistada. Porgandid keetsime koorega eraldi pehmeks. Koostisosad jahutada, porgandid koorida. Toores küüslauk pressida pressiga peeneks. Koostiosad valada kokku ühte anumasse ja saumikseriga lasta ühtlaseks massiks. On kohe hea leivale määrida. Kui lasta natuke külmkapis seista tulevad maitsed rohkem esile. MAITSEB HÄSTI.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar